Rólunk

Bemutatkozás

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk

Tisztelt Látogató!

A 2000-ben alapított, jelenleg közel 80 főt foglalkoztató SGN-STEEL Kft. Magyarország szívében, Budapesttől az M4 autópályán 80 km-re lévő abonyi telephelyén található. Már induláskor – az emberek foglalkoztatása és a munkahelyteremtés mellett – megfogalmazott célunk volt a csőkarima gyártása és kereskedelme az energiaipar és a vegyipar területeire. A piacon szerzett tapasztalataink arra ösztönöztek minket, hogy a szabványos méretű karimák mellett az egyéni méretekre, különleges anyagminőségekre fektessük a hangsúlyt. Az évek során az is bebizonyítást nyert, hogy a pontos, minőségi munka mellett a piaci részesedést akkor lehet növelni, hogyha a megszokottnál rövidebb szállítási időt is kínálunk partnereiknek.

A cég működésének hatékonyságát és eredményességét növelte a folyamatos beruházás és fejlesztés. A számítógép vezérlésű CNC forgácsoló- és megmunkáló gépek, illetve az olyan megmunkálási lehetőségek beépítése a termelésbe, mint a CNC láng- és plazmavágás, a profilhengerítés és a szemcseszórás magyarországi piacvezetővé tette az SGN-STEEL Kft.-t. A hosszú távon kialakult beszállítói kapcsolatainkkal a gyártott termékek felületkezelését – galvanikus- és tűzi horganyozását, porfestését stb. – is az ügyfeleink igényei szerint tudjuk biztosítani. Partnereink gyors és pontos kiszolgálása érdekében jelentősen megnöveltük a szállítási kapacitásunkat, így a késztermékeket saját autóinkkal szállítjuk le a megrendelőinknek.

A magyarországi eredményekkel párhuzamosan megkezdődött az európai piacra történő belépés. Az osztrák, német, szlovák és cseh piacok kihívásainak való sikeres megfelelés a cég további bővítését eredményezte. A különböző szabványú és típusú karimák mellett, most már olyan egyéb termékek gyártása is bekerült a portfolióba, mint például a csőkötegfalak, a készülékkarimák, illetve a különböző búvónyílások, csapágyházak, és perselyek, illetve nehézgépelem-alkatrészek.

 

   Az ÉMI-TÜV SÜD átpecsételési tanúsítvány, az ÉMI-TÜV ISO 9001 és ISO 14001, a DNV és a Lloyd’s tanúsítványok követelményeinek való folyamatos megfelelés, illetve egy korszerű vállalatirányítási rendszer bevezetése garantálják az általunk gyártott termékek megfelelőségét.

 

   Az elkövetkező évek célja a minőség és pontosság megtartása mellett az európai piacra történő gyártás volumenének növelése. Kérem tekintse meg termékeinket és szolgáltatásainkat itt a weboldalunkon. 

Gyigor Sándor

ügyvezető

Tanúsítványaink

Nálunk a minőség az első!